Antena Meniu Search
x

O dubă, în care se afla şi un copil, s-a izbit într-o maşină care circulă cu viteză, în Suceava. Vehiculul a fost proiectat zeci de metri în faţă

Două maşini au fost distruse în totalitate într-o comună suceveană, în decurs de câteva ore. Camerele de supraveghere din localitatea Bosanci au surprins ambele incidente în care viteza şi nerespectarea priorităţii au dus la impacte puternice.

de Redactia Observator

la 21.08.2021, 10:09

Vezi și

În primul, produs într-o intersecţie, o dubă, în care se afla şi un copil, s-a izbit în plin de o altă maşină care circulă cu viteză. Autoturismul a fost proiectat zeci de metri în faţă iar alţi şoferi au oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat.

În cel de al doilea accident, un şofer care făcea stânga, nu s-a asigurat şi s-a izbit de un vehicul care circula regulamentar. După lovitură, s-a răsturnat pe şosea. În ambele incidente, nicio persoană nu a fost rănită. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O dubă, în care se afla şi un copil, s-a izbit într-o maşină care circulă cu viteză, în Suceava. Vehiculul a fost proiectat zeci de metri în faţă