Antena Meniu Search
x

Video O elevă de clasa a 8-a s-a îmbătat şi a fost umilită apoi de colegi şi profesori. Directoarea şcolii şi-a dat demisia, Poliţia a deschis dosar penal

Întâmplare şocantă la o şcoală de lângă Bucureşti. O elevă de clasa a 8-a a băut alături de colegi până a căzut sub bancă. Apoi a fost fotografiată în ipostaze indecente şi imaginile s-au răspândit în toată şcoala. Fata a fost găsită de un profesor aproape de comă alcoolică, dar, în loc să o ajute, acesta a încuiat-o mai multe ore în sala de sport.

de Cătălina Pătru

la 23.06.2021, 19:32

Vezi și

Fata de 14 ani nu se mai poate ridica şi îşi imploră colegii să o ajute. Dar aceştia o umilesc şi se amuză pe seama ei, că nu rezistă la băutură. "Asta se face mangă. Mi-e rău... Bă, hai că noi rezistăm... la patru-cinci pahare, dar asta la trei pahare s-a îmbătat", s-au amuzat colegii.

Într-un alt filmuleţ, făcut din câte se pare în baia şcolii, colegii o stropesc în bătaie de joc cu apă. Se distrează când văd că se împleticeşte şi cade. În această stare, ar fi fost găsită eleva de un profesor. În loc să cheme salvarea, ar fi încuiat-o în sala de sport şi i-ar fi dat drumul la terminarea orelor. Fata nu putea să se ţină pe picioare şi a căzut în parcul din faţa şcolii. Acolo a fost găsită de un părinte. Apoi, pe grupul şcolii, au ajuns poze cu eleva dezbrăcată. Unele ar fi fost făcute chiar în baie, când eleva era aproape de comă alcoolică. Părinţii spun că directoarea le-ar fi cerut adolescenţilor să le şteargă.

Directoarea şcolii este în concediu medical de câteva zile. La telefon nu ne răspunde, dar angajaţii şcolii o susţin în continuare. Când le-am cerut o reacţie, ne-au închis uşa în nas. Ministrul Educaţiei a cerut explicaţii după acest incident şocant.

"Inspectoratul Judeţean al Judeţului Ilfov a efectuat cercetări, ne-a adus la cunoştinţă soluţia, este aceea a solicitării demisiei directorului şcolii", a declarat Sorin Cîmpeanu.

La scurt timp după declaraţia ministrului, directoarea şcolii din Ciolpani şi-a dat demisia. Poliţia Ilfov a deschis un dosar penal în care sunt vizaţi profesori, dar şi colegi ai fetei. Pentru că au peste 14 ani, aceştia pot răspunde în faţa legii că au sechestrat-o şi au distribuit materiale pornografice. Mâine cu toţii vor susţine a două probă a examenului de final de clasa a 8-a. Eleva este crescută de tatăl şi de bunicul ei după ce mama a plecat în străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O elevă de clasa a 8-a s-a îmbătat şi a fost umilită apoi de colegi şi profesori. Directoarea şcolii şi-a dat demisia, Poliţia a deschis dosar penal