Antena Meniu Search
x

O familie decimată de Covid, în Giurgiu: Mamă, tată şi fiu au murit în aceeaşi zi, răpuşi de virus

O adevărată dramă într-o familie din Giurgiu. Mamă, tată şi fiul de 36 de ani s-au stins toţi din viaţă, în aceeaşi zi, de Covid la Spitalul Județean, pe 13 octombrie. Niciunul dintre ei nu era vaccinat.

de Monica Palade

la 16.10.2021, 16:56

O familie decimată de Covid, în Giurgiu: Mamă, tată şi fiu au murit în aceeaşi zi, răpuşi de virus - Shutterstock

”Toți trei au fost internați cu o formă foarte gravă de covid și nu au răspuns la tratament. Părinții au murit la câteva ore distanță, iar băiatul – în cursul nopții. Nu au răspuns la nici un tratament, deși aveam schema de medicație.

Toţi trei au murit în aceeaşi zi

Și personalul medical e afectat de aceste tragedii, e cumplit să vadă cum se sting atâția oameni sub ochii lor”, a declarat pentru G4Media.ro managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Dragoș Chivu.

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a confirmat și el tragedia familiei pentru sursa citată. Familia mai avea o fată, cadru medical, care a insistat pentru vaccinare, dar părinții și fratele ei nu au vrut să se imunizeze. ”Din păcate, toate tratamentele au eșuat”, a spus Beianu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » O familie decimată de Covid, în Giurgiu: Mamă, tată şi fiu au murit în aceeaşi zi, răpuşi de virus