Antena Meniu Search
x

Video O familie întreagă a ajuns la spital, după ce ghena unui bloc din Arad s-a aprins ca o torță. 22 de persoane au fost evacuate

A fost panică într-un bloc cu zece etaje din Arad. Mai mulţi de locatari au fost evacuaţi, după ce ghena de gunoi s-a aprins ca o torţă. În doar câteva minute, întreg blocul a fost înghiţit de un fum negru şi înecăcios, iar oamenii de la ultimele etaje au rămas captivi în apartamente până la sosirea pompierilor.

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 07:27

Vezi și

Alarma s-a dat ieri după-amiază, în jurul orei 15:00. Când s-au trezit cu fumul gros în apartamente, oamenii au ieşit pe casa scării să vadă ce se întâmplă. Flăcările înghiţiseră ghena între etajele 4 şi 5. Cei care locuiesc la etajele inferioare au reuşit să iasă singuri din apartamente, însă cei de la ultimele etaje au rămas captivi în locuinţe. 

LocatarAm ieşit în bucătărie. Am văzut că e fumul tare. Am încercat să ies pe casa scării. Nu am mai putut să ies că era foarte dens fumul. 

Locatari: Când am dat să ies din apartament, am văzut că iese fum. Deschid uşa, era numai negru. Nu mai puteai să vezi nimic. Am închis repede uşa că m-am panicat şi am mers la geam în cameră şi am deschis uşa. 

O familie a ajuns la spital

În total, 22 de persoane au fost evacuate, iar o familie - mama, tatăl şi cei doi copii - au ajuns la spital, intoxicaţi cu fum. Femeia şi unul dintre copii rămăseseră blocaţi în apartament, sub ameninţarea fumului gros şi au fost salvaţi de pompieri. 

LocatariEl cu încă un băiat care e la spital au fugit repede jos, la etajul nouă. Eu cu el nu am putut să ieşim, ne-am panicat. 

Ruxandra Klein: purtător de cuvânt ISU Arad: La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta la nivelul ghenei de gunoi al blocului, între etajele patru şi cinci cu degajări de fum. Concomitent cu acţiunea de stingere s-a acţionat pentru evacuarea persoanelor surprinse în interiorul blocului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » O familie întreagă a ajuns la spital, după ce ghena unui bloc din Arad s-a aprins ca o torță. 22 de persoane au fost evacuate