Antena Meniu Search
x

O fată de 12 ani, dată în plasament, a căzut de la etajul patru al unui bloc din Slatina. Copila s-a aplecat peste geam şi a alunecat

Incident grav în Olt. Poliţiştii au deschis o anchetă, după ce o fată de 12 ani a alunecat şi a căzut de la etajul patru al unui bloc din Slatina, victima fiind transportată de urgenţă la spital. Din primele informaţii, copila a suferit fracturi la nivelul membrelor. 

de Redactia Observator

la 17.04.2023, 12:38

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, duminică după amiază, cu privire la faptul că o persoană se află întinsă pe sol, pe strada Zmeurei, din municipiul Slatina. 

''Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că o minoră, în vârstă de 12 ani, din comuna Milcov, ar fi căzut de la etajul unui bloc, situat pe strada Zmeurei. În urma evenimentului, minora a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina'', a precizat IPJ Olt.

Potrivit unor surse judiciare, fata era într-o casă de tip familial, iar în momentul în care a avut incidentul în locuinţă se mai aflau un minor şi un adult. La sosirea echipajelor medicale, minora era conştientă şi cooperantă şi ar fi spus că a căzut de pe geam.

Fata ar fi suferit fracturi la membre şi fracturi costale şi a fost transferată de la spitalul din Slatina la o unitate medicală din Craiova.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » O fată de 12 ani, dată în plasament, a căzut de la etajul patru al unui bloc din Slatina. Copila s-a aplecat peste geam şi a alunecat