Antena Meniu Search
x

O fată de 16 ani și un băiat de 18 ani, căzuți în Dunăre, în Teleorman. Adolescenta a fost salvată de câțiva martori, tânărul este în continuare căutat

Un tânăr în vârstă de 18 ani este căutat, joi seara, după ce ar fi căzut în Dunăre, în timp ce se afla prin dreptul localității Zimnicele, din județul Teleorman.

de Redactia Observator

la 18.08.2022, 20:58

Potrivit ISU Teleorman, joi seara se desfășoară o misiune de căutare a unui tânăr, de circa 18 ani, posibil înecat în fluviul Dunărea, în dreptul localității Zimnicele. Evenimentul a fost anunțat pe numărul 112.

Fata a fost scoasă din apă 

Se pare că împreună cu acesta se afla și o fată, de aproximativ 16 ani, care a fost salvată de câțiva cetățeni bulgari cu o barcă. Tânăra este conștientă și cooperantă, cu atac de panică, a fost transportată la Spitalul Orășenesc Zimnicea pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate. Echipajul medical al SAJ Teleorman, cu medic, a rămas la fața locului, în zona evenimentului, informează reporterul Observator Cristina Oprea. 

Misiunea de căutare este efectuată în acest moment de echipajele de scafandri din cadrul ISU Teleorman și ISU Giurgiu, care acționează în zonă cu o barcă de salvare și echipamente specifice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O fată de 16 ani și un băiat de 18 ani, căzuți în Dunăre, în Teleorman. Adolescenta a fost salvată de câțiva martori, tânărul este în continuare căutat