Antena Meniu Search
x

O fată de 19 ani și-a găsit sfârșitul într-un tunel de pe Valea Sadului, spulberată de tren. Varianta sinuciderii, luată în calcul

Moarte cumplită, seara trecută, pentru o fată în vârstă de 19 ani, din Bumbești-Jiu, județul Gorj. Tânăra și-a găsit sfârșitul în tunelul aflat între stațiile Valea Sadului și Meri, spulberată de un tren care circula pe ruta Craiova-Petroșani. Polițiștii iau în calcul toate variantele, inclusiv cea a sinuciderii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.05.2023, 10:47

Polițiștii gorjeni au identificat încă de aseară victima, stabilind că este vorba despre o tânără în vârstă de 19 ani, din orașul Bumbești-Jiu. 

Varianta sinuciderii, luată în calcul de anchetatori

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

"La data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj au fost sesizați despre faptul că un tren a accidentat mortal o femeie. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tren care circula pe relația Craiova-Petroșani, între stațiile Valea Sadului și Meri, într-un tunel a accidentat mortal o femeie. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical care a constatat decesul femeii. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei", au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările producerii evenimentului.

Oamenii legii iau în calcul toate variantele, inclusiv cea a sinuciderii.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Diana Speretoiu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O fată de 19 ani și-a găsit sfârșitul într-un tunel de pe Valea Sadului, spulberată de tren. Varianta sinuciderii, luată în calcul