Antena Meniu Search
x

O femeie din Arad a pretins că a fost muşcată de un şacal chiar în centrul oraşului. Informaţia nu se confirmă

Informaţia conform căreia o femeie din Arad a fost muşcată de mână, în timp ce încerca să-şi salveze apere căţelul, de un şacal, nu se confirmă. Incidentul a fost relatat de presa locală, potrivit TV Arad

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 18:36

O femeie a fost muşcată de un șacal în timp ce încerca să-și apere bichonul, chiar în centrul Aradului
O femeie a fost muşcată de un șacal în timp ce încerca să-și apere bichonul, chiar în centrul Aradului - Shutterstock

UPDATE: Femeia ar fi anunţat incidentul la Poliţie unde a spus iniţial că a fost muşcată de un alt câine. Ulterior, şi-a schimbat declaraţia spunând că a fost vorba de fapt despre un şacal, dar informaţia nu a fost confirmată.

Incident mai puţin obişnuit chiar în centrul Aradului. O femeie a fost muşcată de un şacal, care îi atacase animalul de companie. Femeia se plimba prin centrul oraşului, în parcul Mihai Eminescu, când sălbăticiunea a atacat.

Numărul şacalilor a început să crească în judeţul Arad în ultimii ani, potrivit sursei citate. Inclusiv locuitorii din municipiu au semnalat, la rândul lor, prezenţa şacalilor în oraş.

Duminică, în parcul din apropierea primăriei, o femeie se plimba cu bichonul său în lesă când a observat ceea ce iniţial a crezut că este un câine maidanez sau o vulpe. Animalul s-a năpustit asupra bichonului, l-a prins cu dinţii, iar când femeia a încercat să-şi salveze căţeluşa, şacalul a muşcat-o de mână.

Doi martori, care se plimbau cu câinele pe aleile din parc, au sărit în ajutorul arădencei şi au lovit şacalul până când acesta a fugit. Femeia a mers la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde a primit îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O femeie din Arad a pretins că a fost muşcată de un şacal chiar în centrul oraşului. Informaţia nu se confirmă