Antena Meniu Search
x

O femeie a murit pe loc după ce s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului Judeţean din Ploieşti

O femeie în vârstă în 55 de ani a decedat , miercuri dimineaţa, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova.

de Redactia Observator

la 02.08.2023, 11:31

paramedici SMURD
O femeie a murit pe loc după ce s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului Judeţean din Ploieşti - Shutterstock (arhivă)

"La data de 2 august, în jurul orei 10,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că o femeie s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unei unităţi medicale din municipiul Ploieşti. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 55 de ani, din Păuleşti, care a fost declarată decedată de personalul medical", a transmis IPJ Prahova într-un comunicat de presă.

Din primele verificări efectuate de poliţişti, nu rezultă indicii de săvârşire a vreunei infracţiuni cu intenţie.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit Observatorul Prahovean, femeia fusese internată în urma unei intoxicații medicamentoase și era cunoscută cu antecedente suicidale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O femeie a murit pe loc după ce s-a aruncat de la etajul 4 al Spitalului Judeţean din Ploieşti