Antena Meniu Search
x

O femeie, care a încercat să se sinucidă în Lacul Morii, a fost salvată în ultimul moment de trei poliţişti, în Sâmbăta Mare

Tragedie evitată în Sâmbăta Mare. O femeie, care ameninţa că se sinucide în Lacul Morii, a fost salvată de trei poliţişti. Nicușor, Eri și Ștefăniță nu au mai stat pe gânduri şi au sărit în apă, după victimă.

de Redactia Observator

la 16.04.2023, 15:52

- Shutterstock

Trei poliţişti au devenit eroi după ce au salvat o femeie care ameninţa că se sinucide în Lacul Morii, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne. 

"Apelul de urgență a fost dat în jurul orei 18.00, iar polițiștii au ajuns imediat la locul indicat. Au văzut femeia care era în apă până la mijloc și au încercat să o convingă să renunțe la gestul necugetat.

În momentul în care unul dintre agenţi s-a apropiat de mal, femeia s-a dus spre largul lacului și a dispărut în apă. Imediat, cei trei au sărit în apă după ea și au reușit să o salveze. Toată intervenția a durat aproximativ un minut, dar fiecare secundă a  contat". Femeia a fost preluată de echipajele SMURD și acum este în afara oricui pericol.

"Este o zi normală pentru noi", a declarat unul dintre poliţişti, după intervenţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O femeie, care a încercat să se sinucidă în Lacul Morii, a fost salvată în ultimul moment de trei poliţişti, în Sâmbăta Mare