Antena Meniu Search
x

Video O femeie din Arad, fost magistrat, ameninţată cu o bombă sub maşină. Alerta s-a dovedit a fi falsă

A fost alertă maximă în Arad, după ce o femeie, fost magistrat a sunat la 112 şi a anunţat că ar putea avea o bombă în maşină. Zona a fost evacuată, iar în ajutor au fost chemaţi şi pirotehnişti de la Timişoara. După cercetări alerta s-a dovedit a fi falsă. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 15.11.2023, 14:22

Vezi și

Update: Pirotehniştii nu au găsit niciun dispozitiv exploziv în urma alertei cu bombă din municipiul Arad.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, la adresa de domiciliu a femeii au intervenit forţe impresionante, fiind blocată strada şi evacuaţi locuitorii din casele învecinate. Pirotehniştii au verificat ambele autoturisme ale fostei judecătoare, care sunase la 112 să spună că a fost ameninţată şi că sub un autoturism ar putea fi amplasată o bombă. Niciun dispozitiv străin nu a fost însă găsit.

"Maşinile familiei, precum şi imobilul, au fost verificate, nefiind găsit niciun dispozitiv suspect", a precizat IPJ Arad.

Ameninţată cu moartea

Pe acelaşi subiect

O femeie din Arad a alertat Poliţia, miercuri, spunând că pe autoturismul său ar putea fi montată o bombă, după ce ar fi primit ameninţări, astfel că forţele de intervenţie au asigurat zona. Incidentul are loc pe strada Mărăşeşti, din zona centrală a oraşului Arad.

"Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul ca o femeie, din Arad, ar fi ameninţată, iar pe unul din automobilele acesteia s-ar fi montat un dispozitiv străin. Zona a fost asigurată, peroanele din imobilele din zonă sunt în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranţă. Traficul a fost blocat pe toată strada", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

La faţa locului a fost solicitată echipa de pirotehnişti, dar mai intervin şi echipe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Jandarmerie.

Magistratul s-ar fi pensionat de două săptămâni

Femeia reclamă că ar fi primit ameninţări în ultima perioadă şi că ar fi descoperit în autoturismul său un dispozitiv suspect. Acesta este motivul pentru care a alertat imediat autorităţile. Maşina este parcată în curtea unui imobil din zona Mărăşeşti, tocmai de aceea strada a fost deja asigurată, toate persoanele aflate în imobilele din vecinătate evacuate, iar locul este împânzit de poliţişti, pompieri şi jandarmi. Au ajuns în urmă cu puţin timp, inclusiv pirotehniştii de la Timişoara. Până acum însă nu a fost identificat acest dispozitiv, maşina aparţine Lilianei Ştef, care a lucrat la Tribunalul Arad până în noiembrie a acestui an. 

În urmă cu doi ani, afaceristul Crişan şi-a pierdut viaţa în urma unei explozii. Până acum nu au reuşit anchetatorii să îi identifice pe vinovaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O femeie din Arad, fost magistrat, ameninţată cu o bombă sub maşină. Alerta s-a dovedit a fi falsă