Antena Meniu Search
x

O femeie în vârstă şi doi bărbaţi, la un pas de moarte pe scările unui spital din Timişoara, în timpul furtunii de duminică. Imagini TERIFIANTE

Apar noi secvenţe teribile cu furtuna de la Timişoara, cu oameni aflaţi la doar câteva secunde de moarte, în timpul urgiei.

Furtuna violentă care a făcut duminică 8 victime în vestul ţării a smuls copacii din rădăcină şi acoperişuri, imaginile cu prăpădul produs de vijelie fiind înfricoşătoare. Apar noi secvenţe teribile, cu oameni aflaţi la doar câteva secunde de moarte, în timpul urgiei.

O cameră de suprveghere a Spitalului de Boli Cardio Vasculare din Timişoara a surprins un astfel de moment, absolut terifiant. În timpul furtunii, doi bărbaţi ajută o femeie în vârstă să intre în clădirea spitalului. La mai puţin de trei secunde după trecerea celor trei, pe filmare se vede cum bucăţi de acoperiţ cad exact pe locul pe unde bătrâna şi însoţitorii ei merseseră.

Practic, doar o minune pare că i-a salvat pe cei trei, altfel victime sigure ale bucăţilor impresionante de tablă şi moloz izbite de pământ de forţa vântului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » O femeie în vârstă şi doi bărbaţi, la un pas de moarte pe scările unui spital din Timişoara, în timpul furtunii de duminică. Imagini TERIFIANTE