Antena Meniu Search
x

Triunghi amoros la Vaslui. O femeie şi-a înjunghiat vecina care s-ar fi iubit cu bărbatul ei de faţă cu bunica

O femeie din Iaşi a ajuns în spital după ce a fost înjunghiată de o vecină geloasă! agresoarea susţine că cei doi întreţineau relaţii intime de faţă cu bunica.

Vezi și

O femeie din Iaşi a ajuns în spital după ce a fost înjunghiată de o vecină geloasă! Aceasta susţine că a atacat-o după ce a prins-o în timp ce se iubea cu bărbatul ei, fapt pe care omul îl neagă. Cu atât mai mult cu cât agresoarea susţine că cei doi întreţineau relaţii intime de faţă cu bunica bărbatului.

Scandalul amoros din satul ieşean Covasna a plecat de la o invitaţie la un pahar de vin, pe care bărbatul a făcut-o unei vecine.

Orbită de gelozie, femeia a pus mâna pe un cuţit şi a atacat-o pe presupusa amantă. Victima geloziei a fost preluată de o ambulanţă, care a dus-o la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi. 

Evident, incidentul a devenit subiectul favorit al localnicilor. Chiar dacă tot satul vorbeşte de aventura amoroasă la care ar fi asistat şi propria sa bunică, bărbatul neagă totul.

Pe numele agresoarei, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Triunghi amoros la Vaslui. O femeie şi-a înjunghiat vecina care s-ar fi iubit cu bărbatul ei de faţă cu bunica