Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 12 ani, lovită mortal de un şofer de 35 de ani, pe o stradă din Botoşani. Un alt copil, pasager în autoturism, a fost rănit în accident

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost reţinut de poliţiştii botoşeneni după ce a lovit mortal cu maşina o fată în vârstă de 12 ani, care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers, pe sensul opus de stradă, paralel cu autoturismul.

de Redactia Observator

la 15.08.2022, 18:11

O fetiţă de 12 ani, lovită mortal de un şofer de 35 de ani, pe o stradă din Botoşani
O fetiţă de 12 ani, lovită mortal de un şofer de 35 de ani, pe o stradă din Botoşani - Shutterstock - foto ilustrativ

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a anunţat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au emis ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 35 de ani, din comuna Corni, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, notează news.ro.

Un alt copil, rănit în urma impactului

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, la data de 14 august, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe DJ 208 H, dinspre localitatea Vorona înspre localitatea Corni, pe un tronson de drum în aliniament, în localitatea Sarafineşti, ar fi surprins şi accidentat mortal, o minoră de 12 ani, care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers, pe sensul opus de stradă, paralel cu autoturismul. Totodată, în urma impactului a rezultat şi vătămarea corporală a unui minor, pasager în autoturism”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 12 ani, lovită mortal de un şofer de 35 de ani, pe o stradă din Botoşani. Un alt copil, pasager în autoturism, a fost rănit în accident