Antena Meniu Search
x

Flavia, o fetiță de 13 ani din Baia Mare, a născut un copil de Crăciun, în baie, sub ochii frățiorului ei mai mic (Video)

Flavia, o fetiță de numai 13 ani, din Baia Mare, a adus pe lume un copil, de Crăciun, în baia casei sale, chiar sub ochii frățiorului ei mai mic.

Flavia, o fetiță de 13 ani din Baia Mare, a născut un copil de Crăciun, în baie, sub ochii frățiorului ei mai mic!

Flavia, o fetiță de numai 13 ani, din Baia Mare, a adus pe lume un copil, de Crăciun, în baia casei sale, chiar sub ochii frățiorului ei mai mic.

Caz șocant în Baia Mare, acolo unde o fetiță de clasa a VII-a a născut acasă, în baia apartamentului în care locuiește alături de părinți și de fratele său. Totul s-a întâmplat de Crăciun, atunci când Flavia a adus pe lume un copil, chiar sub ochii frățiorului ei în vârstă de 10 ani.

Băiatul a fost cel care a chemat-o pe mama sa atunci când a văzut-o pe sora sa în baie.

Pe acelaşi subiect

Femeia a sunat imediat la numărul unic de urgență 112, iar fetița de 13 ani și nou-născutul au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Baia Mare.

Violată în scara unui bloc de un fost pușcăriaș

Mama Flaviei nu a bănuit niciun moment că fiica sa de numai 13 ani ar putea fi însărcinată. De altfel, copila a reușit timp de nouă luni să își ascundă sarcina 'de rușine'.

După ce a ajuns la spital și i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate, Flavia a fost luată la întrebări atât de părinți, cât și de medici. Astfel, copila a povestit că în urmă cu nouă luni a fost abordată de un bărbat în vârstă de 36 de ani, în timp ce se întorcea de la școală, scrie vasiledale.ro.

Bărbatul ar fi băgat-o într-o scară de bloc, acolo unde a violat-o. Flavia le-a povestit tururor că i-a fost rușine și frică, motiv pentru care a preferat să nu vorbească despre drama prin care a trecut.

După ce au aflat povestea dramatică, părinții și medicii i-au anunțat pe polițiști. Între timp, aceștia au reușit să îl identifice pe suspectul de 36 de ani, un fost pușcăriaș. Pe numele lui, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Flavia, o fetiță de 13 ani din Baia Mare, a născut un copil de Crăciun, în baie, sub ochii frățiorului ei mai mic (Video)