Antena Meniu Search
x

Video O fetiţă de 13 ani este însărcinată în luna a treia după ce ar fi fost abuzată într-un centru de plasament din Braşov. Reacţia autorităţilor

Două tinere din centre de plasament din Braşov au fost abuzate. Un angajat este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată cu afecţiuni psihice din centrul social Hărman. Alt caz şocant a fost descoperit şi în orfelinatul din Rupea. O fetiţă de 13 ani este însărcinată în luna a treia.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 05.01.2022, 19:48

Vezi și

Informaţiile au fost făcute publice de un ONG cu sediul în Braşov. Reprezentanţii ONG-ului acuză conducerea Protecţia Copilului de faptul că măsurile luate pentru prevenirea unei asemenea situaţii nu au fost eficiente. De cealaltă parte, oficialii de la Protecţia Copilului susţin că au aflat de acest caz în decembrie 2021 şi că imediat au fost luate măsuri.

Victima a fost inclusă într-un program de consiliere psihologică, iar presupusul autor a fost mutat din locuinţa de tip familial într-o altă unitate şi i s-au dat cu totul alte atribuţii. De asemenea, au fost alertată Poliţia. Sunt în derulare anchete în două dosare penale în care acuzaţiile sunt de viol şi de act sexual cu un minor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 13 ani este însărcinată în luna a treia după ce ar fi fost abuzată într-un centru de plasament din Braşov. Reacţia autorităţilor