O fetiță de 5 ani a murit în Olt, după ce a căzut din leagăn, în curtea casei. Copila s-a stins la spitalul din Slatina

De Veronica Micu.
Publicat: 19.06.2021, 13:30.
Actualizat: 19.06.2021, 13:44

Tragedie, în această dimineață, în localitatea Potcoava din județul Olt, unde o fetiță de 5 ani a murit după ce a căzut din leagăn, în curtea casei. Copila s-a stins la Spitalul din Slatina, unde fusese adusă în stare de inconștiență.

O fetiță de 5 ani a murit în Olt, după ce a căzut din leagăn, în curtea casei. Copila s-a stins la spitalul din Slatina

Observatornews.ro / Imagine ilustrativă

Fetița de 5 ani se juca în curtea casei când a căzut din leagăn. Potrivit IPJ Olt, familia a fost cea care a cerut ajutorul la numărul unic de urgență 112. A fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. În ciuda eforturilor depuse pentru a-i salva viața, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Anchetă după moartea fetiței din Potcoava

"La data de 19 iunie a.c., orele 11.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat printr-un apel de urgență 112, cu privire la faptul că, o minoră de 5 ani, din orașul Potcoava, în timp ce se afla în curtea locuinței, ar fi căzut din leagăn, fiind în stare de inconștiența. Minora a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat", informează IPJ Olt într-un comunicat.

Citește și:

Polițistii din Potcoava fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.