Antena Meniu Search
x

O fetiță de 5 ani a murit în Olt, după ce a căzut din leagăn, în curtea casei. Copila s-a stins la spitalul din Slatina

Tragedie, în această dimineață, în localitatea Potcoava din județul Olt, unde o fetiță de 5 ani a murit după ce a căzut din leagăn, în curtea casei. Copila s-a stins la Spitalul din Slatina, unde fusese adusă în stare de inconștiență.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.06.2021, 13:44

O fetiță de 5 ani a murit în Olt, după ce a căzut din leagăn, în curtea casei. Copila s-a stins la spitalul din Slatina - Observatornews.ro / Imagine ilustrativă

Fetița de 5 ani se juca în curtea casei când a căzut din leagăn. Potrivit IPJ Olt, familia a fost cea care a cerut ajutorul la numărul unic de urgență 112. A fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. În ciuda eforturilor depuse pentru a-i salva viața, medicii au fost nevoiți să declare decesul.  

Anchetă după moartea fetiței din Potcoava

"La data de 19 iunie a.c., orele 11.40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat printr-un apel de urgență 112, cu privire la faptul că, o minoră de 5 ani, din orașul Potcoava, în timp ce se afla în curtea locuinței, ar fi căzut din leagăn, fiind în stare de inconștiența. Minora a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Olt, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat", informează IPJ Olt într-un comunicat.

Polițistii din Potcoava fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O fetiță de 5 ani a murit în Olt, după ce a căzut din leagăn, în curtea casei. Copila s-a stins la spitalul din Slatina