Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiță de 6 ani, rănită după ce două mașini s-au ciocnit violent pe o șosea din Vâlcea

Accident grav în Vâlcea. O fetiță de șase ani a fost rănită, după ce două mașini s-au ciocnit violent pe DN64, în localitatea Vlădești. 

de Redactia Observator

la 29.09.2024 , 15:32

O fetiță de 6 ani, rănită după ce două mașini s-au ciocnit violent pe o șosea din Vâlcea O fetiță de 6 ani, rănită după ce două mașini s-au ciocnit violent pe o șosea din Vâlcea - IPJ Vâlcea

La data de 29 septembrie, polițiștii orașului Băile Olănești au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier care a avut loc pe DN64, în localitatea Vlădești, soldat cu rănirea unei persoane.

O fetiță de 6 ani, rănită

Din cercetările efectuate, a reieșit că ar fi avut loc o coliziune între un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani și un alt autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani.

Articolul continuă după reclamă

În urma evenimentului, o minoră în vârstă de 6 ani care se afla într-unul dintre cele două autoturisme, a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » O fetiță de 6 ani, rănită după ce două mașini s-au ciocnit violent pe o șosea din Vâlcea