Antena Meniu Search
x

O fetiţă de doi ani a fost ATACATĂ de un câine în parc: 'Nu vă puteţi imagina cum arăta sufleţelul mic'

O fetiţă în vârstă de numai doi ani a fost atacată de un câine, chiar în timp ce se juca în parc, fiind supravegheată de mama sa.

O fetiţă în vârstă de numai doi ani a fost atacată de un câine, chiar în timp ce se juca în parc, fiind supravegheată de mama sa.

Femeia a povestit, pe Facebook, cum fetiţa sa a fost atacată şi pusă la pământ de câinele unei femei în parcul Marghiloman din Buzău.

"Aceasta 'doamna' Tinta Marieta, daca mai poate fi numită doamna a fost cu câinele sau personal, neavand botnita cum prevede legea in data de 26.08 in parcul Marghiloman. Eu eram cu fetița in varsta de 2 ani tot in parc, aproape de cățel. Într-o clipă de neatenție, copilul s.a dus la caine, aceasta sărind fix pe fata copilului trantind.o la pământ..a mușcat.o. de-abia ă putut să-l ia de pe copil. Nu va puteti imagina cum arata sufletelul mic. Am fost la Spital..la urgențe, aceștia ne.au trimis la Spitalul Garlasi pentru ai face vaccinul.. antirabicul..avand pe schema 3 vaccinuri. Ar 3lea nu eram obligați să.l mai facem..dar "distinsa doamna " nu s.a sinchisit să mai raspunda la telefon..pt a.i spune să meargă cu câinele la veterinar pt a ne da scris ca câinele ar fi sănătos.. Ar trai . Între timp am consultat si cabinetul orl si pe cel al medicului estetician pt a ma asigura ca fetița va fi bine. Nu am depus plângere deoarece m crezut ca ne vom intelege amiabil..dar am văzut că n.am cu cine.  Ce ma sfătuiți să fac mai departe? Sa depun plângere sau sa aibe dumnezeu grija de ea?", a scris femeia pe site-ul de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O fetiţă de doi ani a fost ATACATĂ de un câine în parc: 'Nu vă puteţi imagina cum arăta sufleţelul mic'