Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O fostă asistentă medicală din Carei s-a sinucis la 37 de ani. În urmă cu câteva luni își pierduse mama și nu își revenise

Nu a mai putut îndura durerea că nu o va mai vedea niciodată pe mama ei. O fostă asistentă medicală din Carei și-a pus capăt zilelor la doar 37 de ani.

de Monica Palade

la 13.03.2023 , 23:13

Femeia, care suferea de depresie, ar fi luat o supradoză de medicamente. Soțul ei a fost cel care a găsit-o în bucătăria apartamentului în care locuiau, informează reporterul Observator Simona Vasiac.

Nu a mai putut îndura viața

Fosta asistentă își pierduse locul de muncă la Spitalul Municipal Carei, iar în urmă cu doar câteva luni mama sa murea în urma unei grele suferințe. Se angajase la o fabrică, dar chiar și așa greutățile i-au pus capac femeii, care a luat decizia dramatică, informează Presa SM.

Articolul continuă după reclamă

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic ca să o salveze. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, urmând să clarifice circumstanțele în care s-a produs decesul.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » O fostă asistentă medicală din Carei s-a sinucis la 37 de ani. În urmă cu câteva luni își pierduse mama și nu își revenise