Antena Meniu Search
x

De mică era frumoasă. Cum arăta Anca Lungu în copilărie

Anca Lungu are doar 28 de ani şi se poate mândri că este una dintre cele mai frumoase prezenţe din showbiz-ul românesc.

Anca Lungu are doar 28 de ani şi se poate mândri că este una dintre cele mai frumoase prezenţe din showbiz-ul românesc. Anul trecut s-a căsătorit cu Ştefan, bărbatul pe care îl iubeşte, iar la scurt timp a rămas însărcinată. În prezent, jurata “Junior Chef” se poate bucura de fetiţa ei, Natalia, care a venit pe lume pe 30 mai.

Frumoasa ştiristă a Observatorului îşi aminteşte cu drag de perioada copilăriei, în special de momentele în care rămănea singură acasă cu fratele ei, când se apucau amândoi de gătit: “Prima mea aventură în bucătărie a fost pe la vâsta de şapte-opt ani, când am reuşit să fur cartea de reţete a mamei.

Eram singură acasă cu fratele meu mai mic, Andrei, şi i-am zis hotărâtă: <Andrei, astăzi eu îţi voi face nişte super clătite. Nu este nicio problemă, am văzut cum le face mama> şi culmea este că mi-au ieşit din prima.

Am fost foarte uimită, pentru că nu mă aşteptam să-mi reuşească, mai ales că mi se păreau destul de complicat de făcut. Andrei a fost foarte încântat de rezultat, am mâncat amandoi clătitele şi de atunci, am tot gătit”, povesteşte Anca Lungu.

Se pare că Anca a fost atrasă de bucătărie încă de mică, drept pentru care acum ea deţine unul dintre cele mai citite bloguri culinare, numite Prinţesa Polonic, titulatură pe care şi-a păstrat-o în cadrul show-ului culinar cu copii „Junior Chef”, emisiune a cărei finală va fi luni, de la 20:30, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » De mică era frumoasă. Cum arăta Anca Lungu în copilărie