Antena Meniu Search
x

O mamă din Dolj și-a luat copiii și a plecat de acasă. Tatăl minorilor i-a dat dispăruți, iar Poliția îi caută

Polițiștii doljeni au fost sesizați cu privire la dispariția unei femei și a celor doi copii ai ei. Un tânăr din comuna Cerăt le-a spus autorităților că partenera lui de viață a plecat de acasă împreună cu cei doi copii ai cuplului. Aceștia sunt de negăsit.

de Redactia Observator

la 11.02.2023, 16:41

O mamă din Dolj și-a luat copiii și a plecat de acasă
O mamă din Dolj și-a luat copiii și a plecat de acasă - IPJ Dolj

Un tată din comuna Cerăt, județul Dolj, a sesizat autoritățile cu privire la faptul că partenera lui de viață a luat cei doi copii ai lor și a plecat. Femeia s-a făcut dispărută, iar tânărul de 26 de ani o caută cu disperare. 

"La data de 11 februarie a.c., ora 11.30, polițiștii Secției 14 Poliție Rurală Bârca au fost sesizați de un tânăr, de 26 de ani, din comuna Cerăt, cu privire la faptul că, în ziua de 09 februarie a.c., copiii săi COSTACHE BEATRICE CHARLENE și COSTACHE NIKOLAS RENATO, de 7 și 6 ani, au plecat împreună cu mama lor și nu au mai revenit la domiciliul tatălui.

Semnalmente Costache Beatrice Charlene: înălţime 1,10 m, greutate 30 de kg, ochii căprui, părul negru, lung și ondulat. În momentul plecării era îmbracată cu geaca de culoare roz, pantaloni tip colanți de culoare albastră și pantofi sport culoare roz.

Semnalmente Costache Nikolas Renato: înălţime 100 cm, greutate 20 de kg, ochii căprui, părul șaten. În momentul plecării era îmbracat cu geaca de fâș, neagră, pantaloni de culoare neagră, ghete de culoare maro.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorii dispăruți sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O mamă din Dolj și-a luat copiii și a plecat de acasă. Tatăl minorilor i-a dat dispăruți, iar Poliția îi caută