Antena Meniu Search
x

O mamă şi fetiţa ei, spulberate de camion după ce femeia a intrat cu maşina pe contrasens. Copila a murit la spital (Video)

O fetiţă de numai 10 ani a murit, în această dimineaţă, într-un accident cumplit provocat chiar de mama ei. Nenorocirea s-a produs în localitatea Zăiceşti, în Botoşani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.09.2019, 12:18

O fetiţă de numai 10 ani a murit, în această dimineaţă, într-un accident cumplit provocat chiar de mama ei. Nenorocirea s-a produs în localitatea Zăiceşti, în Botoşani.

Din primele informaţii, femeia de 47 de ani se afla la volanul unui autoturism Skoda Octavia când, din motive încă necunoscute, a pătruns cu maşina pe contrasens și s-a izbit violent de un camion care venea de pe sens opus.

Nenorocirea s-a produs pe Drumul european E58, direcţia de deplasare Iaşi - Botoşani, într-o curbă la dreapta.

O mamă şi fetiţa ei, spulberate de camion după ce femeia a intrat cu maşina pe contrasens

O fetiţă de numai 10 ani a murit, în această dimineaţă, într-un accident cumplit provocat chiar de mama ei

Fetița femeii, în vârstă de 10 ani, care se afla pe bancheta din spate, fără cenură, a fost rănită grav, decedând la spital la scurt timp.

Imagini video de la locul accidentului, aici.

Fetița femeii, în vârstă de 10 ani, care se afla pe bancheta din spate, fără cenură, a fost rănită grav, decedând la spital la scurt timp

"În urma impactului, au rezultat două victime, respectiv, femeia de 47 de ani şi o minoră de 10 ani, care au fost transportate la spital, unde, ulterior fetița a decedat", a precizat inspectorul Maria Carp, din cadrul IPJ Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O mamă şi fetiţa ei, spulberate de camion după ce femeia a intrat cu maşina pe contrasens. Copila a murit la spital (Video)