Antena Meniu Search
x

Accident groaznic în Capitală. O mamă şi fetiţa ei de 2 ani au fost secerate pe trecerea de pietoni de un şofer care tocmai lovise o maşină

Vezi și

La volan se afla un bărbat care încerca să fugă, după ce tocmai lovise un autoturism în trafic. Şi, de parcă n-ar fi fost suficient ce a făcut, individul a vrut să-şi abandoneze victimele pe caldarâm şi să se facă nevăzut.

Şoferul nu s-a asigurat şi a intrat cu maşina într-un autoturism care circula regulamentar. În loc să se oprească, şi-a continuat drumul, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Şocat, conducătorul auto păgubit l-a urmărit în trafic. Fugarul a întors automobilul şi a accelerat. În goana nebună, nu a observat că pe zebră traversa o femeie, cu fetiţa ei de 1 an şi 6 luni în cărucior.

Tragedia s-a petrecut sub ochii tatălui copilei, aflat cu câţiva metri mai în spate, pe trecerea de pietoni.

Soferul n-a încercat să nege că e responsabil pentru accidentul ce se putea încheia tragic. După ce le-a secerat pe mamă şi fetiţă şi le-a lăsat pe caldarâm, a încercat să se facă nevăzut.

Bărbatul se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală. Din cauza accidentului, circulaţia tramvaielor în zona Brâncoveanu din Capitală a fost blocată aproape o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident groaznic în Capitală. O mamă şi fetiţa ei de 2 ani au fost secerate pe trecerea de pietoni de un şofer care tocmai lovise o maşină