Antena Meniu Search
x

O mamă şi fetiţa ei, spulberate pe centura Alexandriei. Renault aruncat pe câmp, după impactul cu un Logan

Grav accident de circulaţie, în această dimineaţă, pe DJ 504, la intersecția cu varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, spre Lăceni. Trei persoane, între care un copil de 7 ani, au ajuns la spital după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.02.2021, 10:03

La faţa locului au ajuns pompierii Detașamentului Alexandria cu o descarcerare, o mașină de stingere și o ambulanță SMURD.

ISU Teleorman

Serviciul Județean de Ambulanță Teleorman a intervenit cu două echipaje medicale.

Potrivit ISU Teleorman, într-o mașină au fost găsite două persoane, mamă și fiică, de aproximativ 35 şi, respectiv 7 ani, conștiente și cooperante, cu mai multe traumatisme. Au fost preluate de echipajele medicale SAJ și transportate la UPU din cadrul Spitalului Județean din Alexandria.

ISU Teleorman

De asemenea, a fost rănit un bărbat, care se afla într-o altă mașină implicată în accident. El a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

ISU Teleorman

Ce spune ISU Teleorman

Accidentul s-a produs pe varianta ocolitoare a municipiului Alexandria.

În eveniment au fost implicate 3 autoturisme, două grav avariate, din care au rezultat 3 victime. Într-o mașină au fost două persoane, mamă și fiică, de aproximativ 35 de ani, respectiv 7 ani, conștiente și cooperante, cu mai multe traumatisme, preluate de echipajele medicale SAJ și transportate la UPU din cadrul Spitalului Județean din Alexandria.

Din a doua mașină a rezultat o victimă, un bărbat, conștient și cooperant, neîncarcerat, cu mai multe traumatisme, acesta fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru curățarea carosabilului de resturile provenite de la caroseriile mașinilor, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Potrivit junaliștilor locali, cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza unei depașiri, în condițiile în care vizibilitatea este redusă din cauza ceții. Poliţiştii continuă cercetările.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Cristina Oprea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O mamă şi fetiţa ei, spulberate pe centura Alexandriei. Renault aruncat pe câmp, după impactul cu un Logan