Antena Meniu Search
x

O mamă şi un copil, loviţi în timp ce traversau o stradă în Râmnicu Vâlcea. Şoferul a fugit de la locul accidentului

O mamă şi un copil au fost loviţi în timp ce traversau o stradă în Râmnicu Vâlcea. Şoferul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei. Ulterior, conducătorul auto a fost identificat, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 23 de ani din municipiu.

de Redactia Observator

la 14.07.2022, 12:05

O mamă şi un copil, loviţi în timp ce traversau o stradă în Râmnicu Vâlcea. Şoferul a fugit de la locul accidentului - Shutterstock

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Ce spun poliţiştii

Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizați că a avut loc un accident în oraș.Din primele date se pare că un autoturism ar fi accidentat o femeie de 50 de ani și un copil, în timp ce traversau strada, după care șoferul ar fi părăsit locul accidentului, informează IPJ Vâlcea.

Victimele au fost duse la spital. Polițiștii îl caută pe șofer. Ulterior, polițiștii au anunțat că șoferul a fost identificat, fiind vorba de un tânăr de 23 de ani din Râmnicu Vâlcea. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » O mamă şi un copil, loviţi în timp ce traversau o stradă în Râmnicu Vâlcea. Şoferul a fugit de la locul accidentului