Antena Meniu Search
x

O maşină, în care se aflau trei persoane, a căzut într-o râpă, la Sinaia. Drumul spre Cota 1400 este închis!

O maşină în care se aflau trei persoane a derapat, din cauza zăpezii, pe drumul care leagă staţiunea Sinaia de Cota 1400 şi a căzut într-o râpă aproximativ 20 de metri.

O maşină, în care se aflau trei persoane, a căzut într-o râpă, la Sinaia. Drumul spre Cota 1400 este închis!

O maşină în care se aflau trei persoane a derapat, din cauza zăpezii, pe drumul care leagă staţiunea Sinaia de Cota 1400 şi a căzut într-o râpă aproximativ 20 de metri. (sursa)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, trei persoane au fost rănite după ce maşina în care acestea se aflau a derapat în timp ce coborau pe drumul care leagă Cota 1400 de Sinaia, şoseaua fiind acoperită cu zăpadă. Astfel, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a căzut aproximativ 20 de metri într-o râpă, ocupanţii acestuia reuşind să iasă singuri din maşină şi să urce înapoi la şosea, a precizat Brezeanu.

În urma acestui incident, autorităţile au decis să nu mai permită maşinilor să urce pe drumul spre Cota 1400, iar un echipaj al Poliţiei Rutiere îi va însoţi pe cei care au urcat deja, pentru ca aceştia să coboare în condiţii de siguranţă

Cele trei persoane din maşină au fost rănite, ele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O maşină, în care se aflau trei persoane, a căzut într-o râpă, la Sinaia. Drumul spre Cota 1400 este închis!