Antena Meniu Search
x

O maşină s-a făcut scrum, după ce a ars ca o torţă pe un drum din Caraş-Severin

A fost alertă în judeţul Caraş-Severin, după ce o maşină aflată în mers a luat foc şi a ars ca o torţă, pompierii fiind obligaţi să lupte din greu pentru a stinge flăcările uriaşe.

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 17:41

Maşina implicată în incidentul din Caraş-Severin a ars în totalitate
Maşina implicată în incidentul din Caraş-Severin a ars în totalitate
  • Maşina implicată în incidentul din Caraş-Severin a ars în totalitate.

Primele informaţii de la faţa locului arată că incidentul s-a produs pe Drumul Naţional DN6, între localităţile Teregova şi Domaşnea. Şoferul maşinii implicate a reuşit să se autoevacueze.

De asemenea, şoferul a sunat la 112, pentru a solicita intervenţia pompierilor, şi chiar a încercat să stingă singur incendiul, dar fără succes.

Autorităţile locale au intervenit la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de la Detaşamentul Caransebeş. Conform reprezentanţilor ISU Caraş-Severin, când au ajuns la faţa locului, pompierii "au constatat că incendiul se manifesta generalizat, pe întreaga suprafaţă a autoturismului".

Pompierii s-au luptat din greu pentru a stinge flăcările uriaşe. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime. Pe de altă parte, maşina implicată în incident a ars în totalitate.

S-a demarat o anchetă la faţa locului, însă, conform sursei amintite, primele informaţii arată că maşina ar fi luat foc din cauza scurgerilor de lichide combustibile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » O maşină s-a făcut scrum, după ce a ars ca o torţă pe un drum din Caraş-Severin