Antena Meniu Search
x

Poștăriță din Dâmboviţa, revoltă pe Facebook. Femeia spune că beneficiarii de ajutor social îi fac munca grea

Îşi cer ajutorul social, dar nu curăţă trotuarul. Este revolta unei poştăriţe din Dâmboviţa. Mesajul ei virulent a fost transmis live pe o reţea de socializare.

Vezi și

Îşi cer ajutorul social, dar nu curăţă trotuarul. Este revolta unei poştăriţe din Dâmboviţa. Mesajul ei virulent a fost transmis live pe o reţea de socializare şi este deja viral. În sat, acum e curăţenie.

Poştaşul care distribuie ajutoarele sociale în comuna dâmboviţeană Conţeşti este revoltat. Pentru că au fost întârzieri luna aceasta, beneficiarii au asaltat-o cu întrebări.

Ioana Cristea, factor poştal:

Cred că le-a fost foame. Şi au insistat la maxim, m-au solicitat şi pe telefon şi pe mess şi pe WhatsApp.

Însă momentul a fost ales prost. Nevoită să-şi facă tura prin zăpezile care acopereau trotuarele comunei, poştăriţa a decis să le răspundă printr-un live pe Facebook.

Ioana Cristea, factor poştal

Faceţi-vă pârtie, faceţi-vă pârtie la porţi, că nu pot să vă pun plicurile.

Ioana Cristea, factor poştal:

N-am mai putut să mai rezist. Credeţi-mă, eram într-o situaţie disperată. Să le găsiţi, să dea Dumnezeu, fără codul de bare, ca să vă plimbaţi după ele. Deci m-aţi umplut de nervi!

Aproape 200 de asistaţi social trăiesc în Conţeşti. Legea îi obligă să presteze muncă în folosul comunităţii pentru a primi beneficiile. Localnicii se plâng, însă, că asistaţii nu se mişcă fără un bacşiş.

O familie formată din patru persoane primeşte un ajutor social de 442 de lei. La această sumă se adaugă alocaţia pentru susţinerea familiei şi ajutorul de încălzire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Poștăriță din Dâmboviţa, revoltă pe Facebook. Femeia spune că beneficiarii de ajutor social îi fac munca grea