Antena Meniu Search
x

O româncă este pe lista New York Times a celor mai buni actori din 2021, alături de Kristen Stewart și Will Smith

O româncă este pe lista New York Times a celor mai buni actori de anul acesta. Kristen Stewart, Will Smith sau Benedict Cumberbatch sunt şi ei pe listă.

O româncă este pe lista New York Times a celor mai buni actori din 2021, alături de Kristen Stewart și Will Smith
O româncă este pe lista New York Times a celor mai buni actori din 2021, alături de Kristen Stewart și Will Smith - Stagiunea de Teatru Politic

Vorbim despre Katia Pascariu, actriţia principală din filmului lui Radu Jude "Babardeala cu bucluc sau porno balamuc". Film care de altfel a intrat şi el pe lista celor mai bune lung metraje de anul acesta. 

În filmul lui Radu Jude, Katia Pascariu joacă rolul unei profesoare de istorie la o şcoală de elită din Bucureşti, care este implicată într-un scandal sexual. Criticul de film de la New York Times spune că românca reuşeşte să ne păstreze atenţia pe tot parcursul filmului, devenind "femeia eroină a vremurilor pline de anxietate şi obscenitate în care trăim". 

Lungmetrajul românesc a avut premiera la Festivalul de la Berlin, unde a câștigat Ursul de Aur, iar acum este propunerea României pentru premiile Oscar 2022. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O româncă este pe lista New York Times a celor mai buni actori din 2021, alături de Kristen Stewart și Will Smith