Antena Meniu Search
x

O romanca facea show-uri erotice online, intr-un magazin satesc din Marea Britanie

Catalina Afloarei se dezbraca pentru barbatii care plateau sa o vada pe internet. Si nu de oriunde, chiar de la tejgheaua unui magazin, din Marea Britanie

Vezi și

Romanca, in varsta de 25 de ani, lucra ca vanzatoare la un magazin din satul Greatham. Ea a fost surprinsa in timp ce facea videochat in spatele tejghelei. Mai mult decat atat, Catalina si-a chemat si sora geamana, Sara Isvoran, sa o "ajute" sa castige bani mai multi.

Asa se face ca, tanara a castigat si 50 de lire, in doar cateva minute. "Job-ul" ei nu a tinut insa prea mult deoarece clientii au incercat sa afle unde este "magazinul erotic".

Un reporter britanic sub acoperire a fost cel care a demascat-o pe tanara, care la inceput a negat, insa apoi a recunoscut ca facea show-uri erotice online pentru a avea bani sa-si creasca fiica.

Patronul magazinului nu a stiut nimic din cele intamplate si asta pentru ca romanca stergea, de fiecare data, inregistrarile de pe camerele de supraveghere. Catalina Afloarei a lucrat la acel supermarket pana in august 2012.

Foto: The Sun

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O romanca facea show-uri erotice online, intr-un magazin satesc din Marea Britanie