Antena Meniu Search
x

Video O scenă cât un oraş. Sibiul se transformă în capitala teatrului pentru următoarele 10 zile

Sibiul s-a transfomat într-o uriaşă scenă de teatru! Timp de zece zile vor avea loc aici peste 800 de evenimente la care sunt invitaţi 3.500 de artişti din 75 de ţări. Sibienii şi turiştii sunt invitaţi să asiste la spectacole de teatru, dans, circ sau acrobaţii spectaculoase puse în scenă de trupe de renume mondial. Ieri a fost prima zi de reprezentanţii, iar seara s-a încheiat printr-un spectacol de lumini cu 200 de drone.

de Redactia Observator

la 25.06.2022, 08:29

Vezi și

Spectacolul celor patru dragoni simpatici care au pus stăpânire pe centrul Sibiului în prima zi a Festivalului a fost răsplătit cu minute bune de aplauze. Înainte de lăsarea întunericului, câţiva dansatori profesionişti au adus alte spectacole la fel de pline de energie. Spre bucuria miilor de oameni care au ieşit pe străzi. "Un spectacol inedit. Niciodată n-am mai văzut aşa la Fits. Venim în fiecare an de obicei. Ne venea să mergem să dansăm cu ei", spun două eleve venite să asiste la spectacole.

A urmat spectacolul în cădere liberă al francezilor de la Cirk Vost. La finalul zilei, organizatorii au decis să înlocuiască tradiţionalul foc de artificii cu un spectacol de lumini. 200 de drone s-au sincronizat pe cerul Sibiului. Festivalul de la Sibiu este al treilea cel mai mare ca amploare în Europa şi atrage anual zeci de mii de turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O scenă cât un oraş. Sibiul se transformă în capitala teatrului pentru următoarele 10 zile