O simplă vizită s-a încheiat printr-o tragedie. Doi soți au murit la 10 zile distanță, după ce s-au infectat cu coronavirus

De Iulia Iancu.
Publicat: 30.12.2020, 07:15.
Actualizat: 30.12.2020, 07:29

Mike și Carol Bruno din Statele Unite au murit, la 10 zile distanță, în urma infectării cu coronavirus. Cei doi soți au respectat toate restricțțile impuse de autorități, însă o simplă vizită la apartamentul fiului le-a curmat viața, potrivit CNN.

Cei doi soți au respectat măsurile anti-COVID, însă o simplă vizită le-a curmat viața amândurora.

Cei doi soți au respectat măsurile anti-COVID, însă o simplă vizită le-a curmat viața amândurora.

Profimedia Images

La sfârșitul lunii noiembrie, Carol Bruno, și-a vizitat fiul împreună cu sora lui, astfel încât aceasta să-i poată tunde. Înainte de vizită, tânăra, care lucrează într-un salon, făcuse un test Covid-19, care revenise negativ. De asemenea, pentru a se asigura că elimină orice risc de a-i infecta pe cei dragi, femeia s-a carantinat timp de trei zile. În schimb, mama sa nu a ieșit deloc în timpul pandemiei, potrivit sursei citate.

Pe tot parcursul vizitei, care a durat aproximativ 40 de minute, cei trei au purtat măști și au evitat îmbrățișările, a explicat fiul lui Carol. De asemenea, s-au asigurat că mama lor stă lângă ferestrele pe care le deschiseră ca măsură de precauție suplimentară.

La o zi după vizită, sora lui Bruno a început să prezinte simptome de COVID. Mama și fiul au început să se simtă rău la scurt timp.

Carol Bruno a fost internată la spital la sfârșitul lunii noiembrie, dar a fost externată în doar câteva zile, după ce starea ei s-a îmbunătățit. Două zile mai târziu, s-a întors la spital, la ATI. Apoi, soțul ei s-a îmbolnăvit.

Mike Bruno a fost internat în spital la aproximativ două săptămâni după Ziua Recunoștinței, potrivit fiului său. La o zi după ce acesta a ajuns, la rândul său, la terapie intensivă, Carol a murit. Nouă zile mai târziu, cu două zile înainte de Crăciun, Mike a urmat-o.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.