Antena Meniu Search
x

O simplă vizită s-a încheiat printr-o tragedie. Doi soți au murit la 10 zile distanță, după ce s-au infectat cu coronavirus

Mike și Carol Bruno din Statele Unite au murit, la 10 zile distanță, în urma infectării cu coronavirus. Cei doi soți au respectat toate restricțțile impuse de autorități, însă o simplă vizită la apartamentul fiului le-a curmat viața, potrivit CNN.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 30.12.2020, 07:29

Cei doi soți au respectat măsurile anti-COVID, însă o simplă vizită le-a curmat viața amândurora.
Cei doi soți au respectat măsurile anti-COVID, însă o simplă vizită le-a curmat viața amândurora. - Profimedia Images
  • Doi soți au murit la 10 zile distanță, după ce au contractat virusul SARS-CoV-2.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

La sfârșitul lunii noiembrie, Carol Bruno, și-a vizitat fiul împreună cu sora lui, astfel încât aceasta să-i poată tunde. Înainte de vizită, tânăra, care lucrează într-un salon, făcuse un test Covid-19, care revenise negativ. De asemenea, pentru a se asigura că elimină orice risc de a-i infecta pe cei dragi, femeia s-a carantinat timp de trei zile. În schimb, mama sa nu a ieșit deloc în timpul pandemiei, potrivit sursei citate.

Pe tot parcursul vizitei, care a durat aproximativ 40 de minute, cei trei au purtat măști și au evitat îmbrățișările, a explicat fiul lui Carol. De asemenea, s-au asigurat că mama lor stă lângă ferestrele pe care le deschiseră ca măsură de precauție suplimentară.

La o zi după vizită, sora lui Bruno a început să prezinte simptome de COVID. Mama și fiul au început să se simtă rău la scurt timp.

Carol Bruno a fost internată la spital la sfârșitul lunii noiembrie, dar a fost externată în doar câteva zile, după ce starea ei s-a îmbunătățit. Două zile mai târziu, s-a întors la spital, la ATI. Apoi, soțul ei s-a îmbolnăvit.

Mike Bruno a fost internat în spital la aproximativ două săptămâni după Ziua Recunoștinței, potrivit fiului său. La o zi după ce acesta a ajuns, la rândul său, la terapie intensivă, Carol a murit. Nouă zile mai târziu, cu două zile înainte de Crăciun, Mike a urmat-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O simplă vizită s-a încheiat printr-o tragedie. Doi soți au murit la 10 zile distanță, după ce s-au infectat cu coronavirus