Video

O şoferiţă din Roman a călcat pietonii de pe trotuar, încercând să scoată maşina din parcare. Trecătorii au sărit să-i oprească motorul

De Cristian Ionescu.
Publicat: 01.05.2021, 16:48.
Actualizat: 01.05.2021, 17:08

O şoferiţă de 60 de ani, din Roman, a făcut o manevră greşită pornind de pe loc şi a suplberat cu maşina trei pietoni care se aflau în acel moment pe trotuar. În imagini se vede cum şoferiţa trece peste oameni, urcând cu maşina pe trotuar, lovind şi alte maşini în acest timp.

O şoferiţă neatentă a spulberat pietonii pe trotuar, în Roman.

Roman TV

Pietoni spulberaţi pe trotuar, la Roman, de o şoferiţă

Un trecător reacţionează şi îi deschide uşa din dreapta a maşinii, apoi îi opreşte motorul. Şoferiţa poate fi văzută în imagini cum îşi pune mâinile pe cap, realizând abia atunci ce s-a întâmplat.

Poliţia: "Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier. Din primele verificări a reieșit că, o femeie de 60 de ani din Roman, în timp efectua manevra de ieșire din parcare fără a se asigura, a surprins și accidentat 3 persoane și a avariat alte trei autoturisme. În urma impactului a rezultat rănirea celor trei pietoni, cu vârste cuprinse între 42 și 53 de ani, care au fost preluate de echipaje de ambulanță și transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate. Conducatoarea auto a fost testata alcoolscopic, rezultatul fiind negativ..'

Citește și:

Din primele informaţii una dintre victime, o femeie, a fost transferată cu elicopterul la Iaşi, în stare gravă, cu fractură de craniu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.