Antena Meniu Search
x

O studentă de 19 ani de la Univ. Petrol-Gaze a tăiat gâtul unei pisici, în camera de cămin

O studentă în vârstă de 19 ani de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești este cercetată de polițiști pentru cruzime asupra animalelor după ce a tăiat gâtul unei pisici. Informații ce pot avea impact emoțional.

de Redactia Observator

la 24.11.2021, 14:50

pisică
O studentă de 19 ani de la Univ. Petrol-Gaze a tăiat gâtul unei pisici, în camera de cămin - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Actul de sadism s-a petrecut chiar în baia camerei de cămin, în noptea de 20 spre 21 noiembrie, colega fetei fiind cea care a alertat administrația universității, după ce a descoperit grozăvia. Din primele informații, polițiștii au găsit în camera ei două cuțite pătate de sânge și care aveau fire de păr pe ele. Cadavrul pisicii, decapitat, a fost găsit în curtea din spatele căminului. Chestionată de agenți, studenta le-ar fi declarat că intenția ei a fost să preleveze sângele felinei pentru probe de analize.

Studenta de la Universitatea Petrol-Gaze ar fi amenințat o colegă cu un nou sacrificiu

Fata se pare că și-ar fi amenințat inclusiv o colegă că, în următoarea noapte cu lună plină, ar intenționa să facă din nou un astfel de ritual, dar de data aceasta ofranda n-ar mai fi o pisică. Nu există, însă, reclamații din partea unor persoane care să fi fost amenințate de către Mara S. cu acte de violență extremă.

Potrivit Adevărul, în campusul universitar se vorbește inclusiv despre o practică ritualică "malefică", tânăra, domiciliată în comuna Săpoca, județul Buzău, fiind cunoscută pentru comportamentul bizar. Studenta este acum cercetată în libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » O studentă de 19 ani de la Univ. Petrol-Gaze a tăiat gâtul unei pisici, în camera de cămin