Antena Meniu Search
x

VIDEO O tânără de 18 ani din Ploieşti a fost violată de toţi bărbaţii prezenţi la o petrecere. Victima a fost legată de clanţa uşii

O simplă invitaţie la o petrecere banală avea să se transforme în coşmarul vieţii pentru o tănără din Ploieşti.

de Redactia Observator

la 09.06.2021, 16:38

Vezi și

O tănără în vârstă de 18 ani a fost chemată la o petrecere dintr-un apartament din Ploieşti de două prietene, ambele cu vârsta de 15 ani. Tănără, mamă a unui copil, a decis să dea curs invitaţiei şi a mers neînsoţită la petrecere.

Totul avea să se transforme rapid într-un adevărat coşmar. Pe fondul consumului de alcool, fata a fost ameninţată şi forţată să întreţină relaţii sexuale cu invitaţii prezenţi la petrecere. Atunci când a încercat să scape a fost legată de clanţa uşii.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Prahova, 14 persoane au fost aduse la audieri, printre care şi cele două adolescente de 15 ani care au convins victima să vină la petrecere. 12 bărbaţi au fost puşi sub acuzare în acest caz. Acestora li se aduc acuzaţii de viol şi lipsire de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » VIDEO O tânără de 18 ani din Ploieşti a fost violată de toţi bărbaţii prezenţi la o petrecere. Victima a fost legată de clanţa uşii