Antena Meniu Search
x

O tânără de 22 de ani din Olt a fost ucisă cu sânge rece. Ar fi fost lovită şi strânsă de gât de fratele mai mare

Un tânăr de 24 de ani este inculpat într-un dosar în care se fac cercetări pentru omor. Potrivit procurorilor din Olt, acesta este arestat preventiv, fiind bănuit că și-a ucis sora în vârstă de 22 de ani, scrie Mediafax.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 18.08.2022, 18:19

O tânără de 22 de ani din Olt a fost ucisă cu sânge rece
O tânără de 22 de ani din Olt a fost ucisă cu sânge rece - Shutterstock

Potrivit IPJ Olt, în noaptea de 15 spre 16 august, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 de un cadru medical de pe ambulanță cu privire la faptul că a preluat o pacientă din orașul Balș, pe care a transportat-o la spital, unde i se efectuează manevre de resuscitare.

Acuzat că şi-a ucis sora cu sânge rece

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că tânăra, în vârstă de 22 de ani, ar fi fost găsită de fratele acesteia, în vârstă de 24 de ani, în locuință, pe pat, inconștientă și cu sânge la gură.

Tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Trupul acesteia a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă, în urma rezultatelor necropsiei, a fost schimbată încadrarea, în omor, iar cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Conform procurorilor, fata ar fi fost lovită de mai multe ori cu corpuri contondente și ar fi fost strânsă de gât. Procurorii l-au reținut și ulterior arestat preventiv pe fratele tinerei, un tânăr de 22 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Evenimente » O tânără de 22 de ani din Olt a fost ucisă cu sânge rece. Ar fi fost lovită şi strânsă de gât de fratele mai mare