Antena Meniu Search
x

O tânără de 31 de ani din Botoşani a murit, la doar câteva zile după ce a aflat că are cancer. Georgiana visa să devină mamă. "Ce e viața omului?"

La doar 31 de ani şi la doar câteva zile după ce a primit un diagnostic crunt, Georgiana s-a stins din viaţă. Femeia s-a dus la spital cu dureri mari de cap, dar nimeni nu bănuia că destinul o va răpi atât de curând de lângă cei dragi.

de Monica Palade

la 16.06.2022, 12:54

Georgiana suferea de diabet încă de la o vârstă fragedă fiind dependentă de insulină, însă a continuat să se bucure liniştită de viaţă, până într-o zi când au început durerile de cap.

A murit la doar câteva zile după ce a aflat că are cancer

Iniţial, a crezut că ele sunt date de glicemie, însă ulterior când ele au devenit de nesuportat, femeia s-a dus la spital. Aici, potrivit botosaninews.ro, medicii au anunţat-o că are o tumoră la creier. Au încercat în zadar să îi salveze viaţa, operând-o. Georgiana nu a reuşit şi s-a stins pe patul de spital.

Vestea morţii a căzut ca un trăsnet printre apropiaţi. Mesajele au invadat reţelele sociale: „Drum lin către stele Verisoara mea "Georgica"!”, „Condoleante! Odihneste-te in pace, suflet frumos si tanar”, „Doamne ferește! Păcat fata tânără și frumoasa! Dumnezeu sa o odihnească în pace și liniște!”, „Frumoasa și iubita noastră! Suflet bun și frumos nu te vom uita niciodată! Veșnic vei rămâne în amintirea și sufletul nostru!”, „Condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i fie țărâna ușoară!”, „Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, "31 ani...PREA DEVREME! Dumnezeu sa te ierte, fetita frumoasa și sufletista... Suflet bun și blând! Ai fost un caracter desăvârșit!! Nu te voi uita niciodată..Planul omului este unul, dar planul lui Dumnezeu este altul... Și ție Dani, bunul Dumnezeu sa te intareasca sa poți merge mai departe, sa iti dea putere sa învingi aceasta durere capatata prea devreme!! Georgiana, bunul Dumnezeu la revenirea Domnului Hristos pe norii Cerului, sa iti pregătească un loc la dreapta Lui…", "Ce e viața omului? Mare păcat. Dumnezeu sa te ierte!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O tânără de 31 de ani din Botoşani a murit, la doar câteva zile după ce a aflat că are cancer. Georgiana visa să devină mamă. "Ce e viața omului?"