Antena Meniu Search
x

O tânără din Botoșani, mamă a 7 copii, în comă alcoolică după un pariu cu vecinii. A căzut inconștientă sub masă

O tânără în vârstă de 31 de ani din Botoșani, mamă a șapte copii, a ajuns în comă alcoolică la spital, după ce ar fi consumat aproape jumătate de litru de votcă. Potrivit martorilor, femeia s-ar fi luat la întrecere cu mai mulţi vecini, punând pariu care reuşeşte să bea o cantitate mai mare de tărie.

de Redactia Observator

la 08.12.2021, 11:57

O tânără din Botoșani, mamă a 7 copii, în comă alcoolică după un pariu cu vecinii. A căzut inconștientă sub masă - Profimedia / imaginie ilustrativă

Tânăra mamă se afla într-un bar lângă casă, în apropiere de Săveni, când, făr să stea prea mult pe gânduri, și-a pus într-o halbă aproape 400 de mililitri de votcă, pe care a băut-o pe nerăsuflate. Ar fi pus pariu cu mai mulți vecini, împătimiți în ale paharului, că poate să bea mai mult decât ei.

Prietenii de pahar au sunat la 112

Femeia a câștigat întrecerea, însă, la scurt timp, a căzut inconştientă sub masă, ceilalţi parteneri de pahar cerând ajutorul la 112. A fost luată de medicii de pe ambulanță direct din bar, de un echipaj al Ambulanţei Săveni, fiind transportată în Centrul de Primiri Urgenţe al secţiei din oraş. Pentru că starea femeii continua să se agraveze, cadrele medicale au solicitat transferul la Botoşani.

"Pacienta a fost preluată în comă de gradul III prin intoxicaţie voluntară etanolică. Starea acesteia era foarte gravă, reuşind să o stabilizăm pentru transferul la UPU Botoşani, unde a fost predată colegilor specialişti", a declarat pentru Monitorul de Botoșani medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

După ore bune de comă profundă în Urgenţe, în ciuda tratamentelor specifice făcute de medici, femeia a început să îşi revină, urmând ca medicii să o direcţioneze şi către secţia de psihiatrie, pentru un consult de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O tânără din Botoșani, mamă a 7 copii, în comă alcoolică după un pariu cu vecinii. A căzut inconștientă sub masă