Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O tânără însărcinată, găsită spânzurată la câteva sute de metri de casă, în Reşiţa. Femeia dispăruse de acasă de două zile

Tragedie fără margini în Reşiţa. O tânără în vârstă de 30 de ani, însărcinată, a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa.

de Redactia Observator

la 31.08.2024 , 07:49

Femeia era dispărută de două zile de acasă, iar apropiaţii spun că aceasta suferea din dragoste. După ce au căutat-o neîncetat, aseară, trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit la câteva sute de metri de casă. 

Găsită spânzurată

"Am fost la locul solicitării, am găsit o persoană de aproximativ 30 de ani, spânzurată, fără semne vitale. Rămâne în ancheta poliţiei ce s-a întâmplat", a declarat Ştefan Lisi, ambulanţier.

Vezi și

"Cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie de 30 de ani, din municipiul Reşiţa. Cadavrul persoanei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului", a declarat Alina Boeru, IPJ Caraş-Severin. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Evenimente » O tânără însărcinată, găsită spânzurată la câteva sute de metri de casă, în Reşiţa. Femeia dispăruse de acasă de două zile