Antena Meniu Search
x

O tânără mămică din Botoşani a băut până a murit. Femeia a sfârşit pe pat, lângă doi dintre cei patru copii ai ei

O nouă tragedie s-a produs în Botoşani, în localitatea Rădeni-Flămânzi. O tânără de 39 de ani a murit în casă, în timp ce era cu cei patru copii minori și soțul acesteia.

O tânără mămică din Botoşani a băut până a murit. Femeia a sfârşit pe pat, lângă doi dintre cei patru copii ai famliei
O tânără mămică din Botoşani a băut până a murit. Femeia a sfârşit pe pat, lângă doi dintre cei patru copii ai famliei - impactingorj.ro

O nouă tragedie s-a produs în Botoşani, satul Rădeni, comuna Flămânzi. O femeie în vârstă de 39 de ani, mamă a patru copii, a băut până a murit, totul sub privirile neputincioase ale minorilor şi soţului ei.

Totul s-a întâmplat duminică după-amiază, în casa în care cei doi soţi locuiau împreună cu cei patru copiii, în satul Rădeni, din Flămânzi.

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de soţul femeii, care a realizat, într-un târziu, că ceva nu era în regulă cu soţia lui.

Potrivit bărbatului, tânăra obişnuia să consume cantităţi impresionante de băuturi alcoolice. De multe ori, ajungea într-o stare aproape de comă. Dormea nemişcată ore în şir, abia respirând.

Soţul ei a crezut că aşa s-a întâmplat şi duminică, atunci când femeia a început să bea încă de la primele ore ale dimineţii, după care s-a pus în pat, ca de obicei.

Cu toţii erau în casă, iar doi dintre copii au stat chiar lângă femeie, pe pat. La un moment dat, bărbatul a vrut să o trezească, însă a observat că femeia nu reacţiona la niciun stimul.

Speriat, acesta a sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA). Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul.

Posibil însărcinată cu al cincilea copil

Corpul tinerei a fost luat de medicii legişti, care urmează să stabilească cu exactitate care au fost cauzele decesului. 

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. S-a dispus efectuarea unei autopsii, urmând ca în funcţie de concluziile medico-legale să se dispună măsurile procedurale”, a precizat pentru presa locală inspectorul Maria Carp, din cadrul IPJ Botoşani.

Ceea ce este şi mai şocant este faptul că soţul femeii le-a spus cadrelor medicale că soţia ar fi putut fi însărcinată cu un al cincilea copil, acest lucru urmând de asemenea să fie stabilit de către medicii legişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O tânără mămică din Botoşani a băut până a murit. Femeia a sfârşit pe pat, lângă doi dintre cei patru copii ai ei