Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără şi patru copii, la spital după ce maşina cu care se deplasau s-a răsturnat pe un drum din Buzău

O tânără de 28 de ani şi patru copii cu vârste între 4 şi 8 ani au ajuns la spital după ce maşina cu care se deplasau s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe drumul judeţean 205L în localitatea Merei din judeţul Buzău.

de Redactia Observator

la 27.10.2024 , 15:45

O tânără şi patru copii, la spital după ce maşina cu care se deplasau s-a răsturnat pe un drum din Buzău O tânără şi patru copii, la spital după ce maşina cu care se deplasau s-a răsturnat pe un drum din Buzău - Shutterstock

Potrivit IPJ Buzău, din primele date de la faţa locului a reieşit că autovehiculul condus pe direcţia Pietroasele către Merei, de o şoferiţă de 26 de ani, din Breaza, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a fi răsturnat în afara părţii carosabile. 

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea unei pasagere, o tânără de 28 de ani, din Pietroasele, doi băieţi ai acesteia şi două fete ale şoferiţei în vârstă de 26 de ani. 

Persoanele rănite au ajuns la spital

Articolul continuă după reclamă

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă pentru îngrijiri medicale. 

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Evenimente » O tânără şi patru copii, la spital după ce maşina cu care se deplasau s-a răsturnat pe un drum din Buzău