Antena Meniu Search
x

O tânără vâlceancă adoptată în SUA îşi caută familia din România. Maria a postat un mesaj emoţionant pe Facebook: "Despre mine ştiu doar că am fost ..."

O româncă 29 de ani din statul american Washington îşi caută părinţii din România prin intermediul paginii de Facebook "The never forgotten Romanian children".

Maria are 29 de ani, s-a născut la Vâlcea dar a fost dată spre adopţie unei familii din SUA. În urmă cu trei zile, tânăra a postat un mesaj pe Facebook în speranţa că cineva o va ajuta să-şi găsească părinţii biologici din România.

Mesajul a fost postat de Maria Bearden pe pagina de Facebook "Copiii niciodată uitaţi ai României – The never forgotten Romanian children", un proiect care a luat naştere în ianuarie 2015 și se adresează copiilor români daţi spre adopţie în străinătate care vor să îşi găsească părinţii biologici. 

"Bună! Numele meu înainte de adopţie a fost Stănescu Maria, născută la data de 15 septembrie 1989. Îmi caut părinţii biologici Stănescu Marita şi Stănescu Nelu, din Horezu, judeţul Vâlcea. 

Despre mine ştiu doar că am fost adoptată din Râmnicu Vâlcea. În tot acest timp mi-am dorit să îi cunosc şi să am veşti de la ei şi de la toată familia mea.

Vă mulţumesc mult pentru orice mic ajutor. Distribuind acest post sper să ajungă la ei sau la orice persoană care îi cunoaşte!", a scris Maria Bearden pe reţeaua de socializare.

Mesajul tinerei nu a rămas fără ecou. Un tânăr din Horezu i-a răspuns Mariei Un tânăr că a luat deja legătura cu primarul localității, care a promis că îi va căuta părinții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O tânără vâlceancă adoptată în SUA îşi caută familia din România. Maria a postat un mesaj emoţionant pe Facebook: "Despre mine ştiu doar că am fost ..."