Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Odihneste-te in pace, Morena!" Ea este adolescenta de 15 ani care şi-a pierdut viaţa în accidentul din Vrancea. S-a stins pe patul de spital după ore de agonie

Doar 15 ani. O ultimă plimbare cu maşina care s-a sfârşit pentru ea pe un pat de spital, unde şi-a pierdut viaţa în urma rănilor suferite. Morena nu a mai putut fi salvată în ciufa eforturilor făcute de medici.

de Monica Palade

la 13.08.2023, 14:53

Copila din Dumitreşti, Vrancea, abia terminase clasa terminase clasa a IX-a. Cei dragi spun despre ea că era o fată cuminte şi ascultătoare, iar vestea morţii i-a şocat pe toţi. Accidentul a avut loc duminică dimineaţa, la ora 3.47.

„Nu cred! Doamne! Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Morena se afla în maşina condusă de un tânăr de 21 de ai, împreună cu o altă prietenă de 18 ani, când şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şant. Prinşi între fiare, tinerii au fost scoşi de echipajele sosite la faţa locului. Conducătorul auto a scăpat cu răni uşoare, iar tânara majoră cu o mână ruptă. Adolescenta de 15 ani s-a ales însă cu răni grave. După şase ore, de luptă contracronometru, inima ei a cedat pentru totdeauna.

„În cursul nopții trecute, la ora 03:47, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DN 2N, în afara comunei Bordești, un autoturism condus de un bărbat de 21 ani, a părasit partea carosabilă și s-a răsturnat. Ca urmare a accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei pasagere de 18 ani și vătamarea corporală gravă a unei pasagere de 15 ani. Victimele au fost transportate la spital, iar conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului. Din nefericire, ulterior, victima în vârstă de 15 ani a decedat la spital.”, spune IPJ Vrancea.

Apropiaţi au scris mesaje de condoleanţe. „Sunt șocată…. atât pot spune,un copil… inocent care și-a pierdut viața într-o fracțiune de secundă….! Inconștiența unora durerea și pierderea altora! Odihnește-te în pace copilule!”, „Încă sunt în șoc….un suflet atât de tânăr.. Odihneste-te în pace, Morena”, „Nu cred! Doamne! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, „Ai calcat pedala de accelerație fără a te gândi ca vei ucide un suflet atât de tânăr și nevinovat cu un întreg viitor în fața... Ai lăsat în urmă o familie distrusă și îndurerata care în loc să se bucure ca fiica lor a ajuns cu bine acasă, se teme de întoarcerea ei între 4 scânduri... Dumnezeu sa te odihnească în pace, Morena”, “Dumnezeu s-o ierte păcat mor suflete ne vinovate!!!”, “Dumnezeu sa o ierte! Multa putere familiei sa treacă peste aceasta grea încercare!”, “Condolenațe familiei nu-mi vine să cred suflet tânar și nevinovat !!Drum lin fată frumoasă Dumnezeu să te aibă în paza lui”, “Condoleante familiei si putere sa duca această durere! Dumnezeu sa o odihneasca”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Odihneste-te in pace, Morena!" Ea este adolescenta de 15 ani care şi-a pierdut viaţa în accidentul din Vrancea. S-a stins pe patul de spital după ore de agonie