Antena Meniu Search
x

Cel mai mare festival al berii, Oktoberfest, se desfăşoară anul acesta reguli stricte impuse de pandemie

Cel mai mare festival al berii, Oktoberfest, se desfăşoară anul acesta la scară redusă şi cu reguli stricte impuse de pandemie. Pare, mai degrabă, o umbră a celebrului festival.

de Redactia Observator

la 12.10.2020, 11:17

Vezi și
  • Fără discuţii, berea a fost vedeta festivalului.
  • Iar oaspeţii au avut de unde alege, sortimentele au fost variate.

La Bihor, pentru două seri de petrecere, s-au pus în vânzare doar 200 de bilete. Chiar şi aşa însă, participanţii au lăsat, pentru câteva ore, grijile deoparte şi s-au bucurat de beri aromate, de muzică bună şi de mâncarea gătită ca la mama acasă.

Cum s-a lăsat seara, muzica rock i-a atras pe iubitorii de bere în parcul Industrial Borş. Festivalul s-a ţinut sub cerul liber şi chiar dacă mesele au fost distanţate, distracţia nu a avut nicio limită.

Paul Olău, organizator: Este o altfel de bere, este bere artizanală. Este sută la sută naturală. Este o alternativă la berea din comerţ, berea de masă care o putem bea în fiecare zi. Este interesantă şi prin diversitate. Avem cinci tipuri diferite de bere.

Fără discuţii, berea a fost vedeta festivalului. Iar oaspeţii au avut de unde alege: de la sortimente de bere nefiltrată, făcută în Bihor, până la unele cu aromă de caramel sau cafea şi zahăr ars.

Nici bucătarii nu s-au lăsat mai prejos. Oferta a fost bogată şi, bineînţeles, cârnaţii nemţeşti au fost nelipsiţi din meniu.

Pentru fiecare dintre cele două seri de festival s-au pus în vânzare 100 de bilete. Iar ca bonus, participanţii au primit şi o bere din partea casei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cel mai mare festival al berii, Oktoberfest, se desfăşoară anul acesta reguli stricte impuse de pandemie