Antena Meniu Search
x

Primele declaraţii ale olandezului care ar fi ucis-o pe Adriana. Poliţiştii români l-au contactat pe whatsapp

Poliţiştii români au luat legătura sâmbătă cu olandezul suspectat că a răpit-o, apoi a ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, chiar în timp ce acesta se afla pe Aeroportul Otopeni şi se pregătea să plece din ţară. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.09.2019, 15:34

Primele declaraţii ale olandezului care ar fi ucis-o pe Adriana. Poliţiştii români l-au contacat pe whatsapp - Observator.tv

Poliţiştii români au luat legătura sâmbătă cu olandezul suspectat că a răpit-o, apoi a ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, chiar în timp ce acesta se afla pe Aeroportul Otopeni şi se pregătea să plece din ţară. 

Potrivit unor surse din anchetă, sâmbătă, la ora 19.00, poliţia a aflat numărul cetăţeanului olandez şi l-a sunat, însă acesta nu a răspuns. 

Oamenii legii i-au scris apoi pe whatsapp, iar acesta le-a răspuns la 19.50.

Schimbul de mesaje pe whatsapp a durat până la 20.27, timp în care olandezul nu a dat nicio informaţie despre fetiţă sau că ar fi luat legătura cu vreo fetiţă.

Le-a spus poliţiştilor că a tranzitat România şi că acum este în Amsterdam.

Bărbatul a recunoscut că a fost în zonă, dar a precizat că a vrut să se plimbe şi să viziteze.

Cetăţeanul olandez a fost pus oficial sub acuzare pentru infracţiunile de omor, agresiune sexuală şi lipsire de libertate. 

Adriana Feraru a fost răpită la doar 350 de metri de casă

Adriana Mihaela Fieraru, fetiţa de 11 ani din comuna Gura Şuţii, dispărută vineri, a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din apropierea localităţii.

O cameră de supraveghere a filmat-o pe copilă mergând singură spre casă, de la şcoală, pe un drum din Gura Şuţii. Câteva minute mai târziu, copila a fost luată de pe stradă de un șofer aflat la volanul unui Volkswagen Tiguan. Fetiţa mai avea 350 de metri până acasă.

Principalul suspect în acest caz este un cetăţean olandez care a folosit o maşină închiriată. Autovehiculul a fost găsit la firma de închiriere şi a fost indisponibilizat de Poliţie.

Anchetatorii au spus că este deschis un dosar penal in rem, iar cercetările se fac cu privire la infracţiunea de omor şi lipsire de libertate.

Duminică, fata a fost găsită pe un câmp la ieşirea din Produleşti, corpul acesteia fiind acoperit cu o folie de plastic.

Anchetatorii au spus că, la o primă examinare, s-au observat urme de violenţă pe trupul fetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Primele declaraţii ale olandezului care ar fi ucis-o pe Adriana. Poliţiştii români l-au contactat pe whatsapp