Antena Meniu Search
x

Noi detalii cumplite despre olandezul suspectat de crimă. Fosta logodnică: 'Nu este o surpriză pentru mine' (Video)

Fosta logodnică a lui Visscher Johannes, olandezul suspectat că a ucis-o pe Adriana Fieraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, nu este surprinsă de presupusa faptă a individului. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.09.2019, 08:26

Fosta logodnică a lui Visscher Johannes, olandezul suspectat că a răpit-o, iar mai apoi a ucis-o pe Adriana Fieraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, nu este surprinsă de presupusa faptă a individului. 

"Este un șoc, dar acest lucru nu este o surpriză pentru mine", a declarat femeia, sub protecţia anonimatului, pentru omroepbrabant.nl.

Fosta logodnică spune că olandezul a avut probleme cu legea în trecut. Potrivit acesteia, Johannes Visscher ar fi fost condamnat pentru mai multe infracțiuni, dar că în perioada în care a avut o relație cu el nu știa nimic despre asta. 

Fosta logodnică a olandezului: "Era inteligent şi fermecător"

Fără a preciza cu exactitate pentru ce fapte a fost condamnat, fosta sa logodnică a afirmat că este vorba despre agresiuni sexuale. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Joop Visscher este suspectat că a ucis-o pe micuţa Adriana Fieraru

Fosta iubită a mai declarat că Joop era inteligent şi fermecător şi lucra la o companie IT. Luni, bărbatul şi-a şters toate conturile pe care le avea pe reţelele de socializare.

Olandezul era căsătorit şi tatăl unei adolescente

Potrivit vecinilor lui Joop Visscher, bărbatul de 47 ani, care ieri a fost găsit mort după ce a intrat cu maşina într-un TIR, era căsătorit și tatăl une adolescente.  

Joop Visscher a murit după ce a intrat cu maşina într-un TIR

Locuia în Beers, unde cumpărase o fermă.

Era retras şi comunica doar cu cel de la care achiziţionase ferma.

"S-a mutat aici în luna mai. Era un bărbat foarte amabil şi drăguţ. Mi-a cumpărat casa şi am păstrat legătura", a declarat bărbatul cu lacrimi în ochi.

Omul nu crede că vecinul lui a fost capabil să comită asemenea atrocităţi.

Adriana Fieraru, răpită şi ucisă la 

Olandezul suspectat că a ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru, copila de 11 ani din Gura Şuţii, Dâmboviţa, a ajuns în România miercuri, 18 septembrie. A închiriat o cameră într-un hostel în sectorul 1 din Capitală, iar vineri a plecat către Gura Şuţii cu o maşină închiriată. 

Vineri, la 17.15, una dintre cele două camere de supraveghere ale primăriei din localitate a surpins maşina care intra în sat. 

Autoturismul a fost surprins şi la ieşirea din sat, trei minute mai târziu, când Adriana se afla deja pe locul din dreapta al maşinii. La un moment dat, maşina ar fi trecut chiar prin faţa casei fetei.

Ultimele imagini cu fetiţa în viaţă, filmate de camerele de supraveghere, au fost înregistrate la 17.15. Copila mai avea aproximativ 350 de metri până să ajungă acasă.

La mai puţin de o jumătate de oră după răpire, maşina suspectului a fost surpinsă de o cameră de supraveghere într-o localitate învecinată. De data aceasta, bărbatul era singur în automobil. Iar anchetatorii bănuiesc că la acel moment fetiţa era deja moartă. 

Copila a fost găsită moartă, duminică, pe un câmp, după 44 de ore de căutări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Noi detalii cumplite despre olandezul suspectat de crimă. Fosta logodnică: 'Nu este o surpriză pentru mine' (Video)