Antena Meniu Search
x

Lia Olguţa Vasilescu anunţă noi măsuri fiscale pentru români. "Asta va duce la fiscalizarea mai multor venituri"

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că familiile din România ar putea beneficia de deduceri pentru copii dacă se va aplica impozitul pe gospodărie.

Lia Olguţa Vasilescu anunţă noi măsuri fiscale pentru români

Ministrul propus al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că familiile din România ar putea beneficia de deduceri fiscale pentru copii, precum cheltuielile pentru meditaţii, dacă se va aplica impozitul pe gospodărie.

"Este vorba de impozitul pe gospodărie despre care s-a tot discutat. Există varianta să se dea posibilitatea familiei să deducă cheltuieli pentru copii, cum sunt meditaţii, de exemplu, şi asta va duce la fiscalizarea mai multor venituri. Dar este o întrebare pe care trebuie să o adresaţi Ministerului de Finanţe", a spus Vasilescu, după audierile din comisiile parlamentare reunite.

Lia Olguţa Vasilescu a fost validată de comisiile reunite de specialitate pentru funcţia de ministrul al Muncii cu 30 voturi pentru, 15 împotrivă şi două abţineri. 

Al treilea guvern PSD-ALDE de la alegerile parlamentare din 2016 urmează să fie învestit în această după-amiază.

Miniştrii Cabinetului condus de Viorica Dăncilă, prima femeie prim-ministru în România, sunt audiaţi dimineaţă în comisiile Parlamentului, iar după-amiază, de la ora 15.00, este convocat plenul reunit pentru învestirea Guvernului.

Noul Cabinet este format din 28 de membri, având în componenţă patru vicepremieri, faţă de trei câţi erau în precedentul guvern. Pretutindeni; Viorel Ilie - ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul; Victor Negrescu - ministrul delegat pentru Afaceri Europene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Lia Olguţa Vasilescu anunţă noi măsuri fiscale pentru români. "Asta va duce la fiscalizarea mai multor venituri"