Antena Meniu Search
x

Olimpiadă cu "surprize"

Pe cât de scumpă, pe atât de controversată! În timpul ceremoniei de deschidere, un bărbat a ameninţat că aruncă în aer avionul în care se afla, dacă nu va fi redirecţionat spre Soci, oraşul-gazdă al Olimpiadei.

Vezi și

Pe lângă problemele organizatorice care au umbrit olimpiada, ceremonia de deschidere a întâmpinat şi ea dificultăţi tehnice. Doar patru dintre cercurile olimpice s-au deschis. Spectacolul a continuat, dar după organizatorii au fost încolţiţi de jurnalişti.

N-a fost singurul incident legat de olimpiadă. Un ucrainean şi-a dorit atât de mult să ajungă la Soci că a încercat să deturneze un avion.

Bărbatul aflat în stare de ebrietate a ameninţat că aruncă în aer avionul cu 110 pasageri în care se afla dacă acesta nu va fi redirecţionat către Soci. Aparatul de zbor trebuia să ajungă la Istanbul, aşa că turcii au intrat în alertă.

Au trimis în aer un avion de luptă F-16, care a escortat aeronava până la sol. S-a dovedid că pasagerul turbulent nu avea asupra sa nicio bombă şi a fost arestat.

Tot în timpul ceremoniei de deschidere a jocurilor olimpice câţiva activişti au protestat pentru drepturile minorităţii sexuale chiar în piaţa roşie.

Fluturând steaguri în culorile curcubeului, oamenii au intonat imnul naţional al rusiei. Pentru asta, au fost arestaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Olimpiadă cu "surprize"