Antena Meniu Search
x

Omul care A TRĂIT 75 de ani fără să MĂNÂNCE ȘI SĂ BEA NIMIC!

Acest mentor spiritual din India sustine ca nu a mancat sau baut nimic timp indelungat! Prahlad Jani, in varsta de 83 de ani, locuieste intr-o pestera, in apropriere de Templul Amba ji, si nu a consumat nici hrana, nici apa, de pe cand avea 7 ani

Acest mentor spiritual din India sustine ca nu a mancat sau baut nimic timp indelungat! Prahlad Jani, in varsta de 83 de ani, locuieste intr-o pestera, in apropriere de Templul Amba ji, si nu a consumat nici hrana, nici apa, de pe cand avea 7 ani. 

Ce l-ar putea determina pe un om sa se abtina de la hrana si apa atatia ani si, mai ales, cum se face ca este inca in viata?

Dl Jani sustine ca a plecat de acasa la varsta de sapte ani in cautarea unui secret sacru, cand a fost onorat de 3 zeite hinduse. Iata ce afirma: „Trei zeite mi s-au infatisat si mi-au cerut sa le urmez. Ma Kali, Ma Lakshmi, si ma Saraswati. Am acceptat, m-am pregatit, si am intrebat: „Dar cum ramane cu mancarea?” Zeitele mi-au atins, pe rand, buzele cu degetul si mi-au spus „Nu trebuie sa te mai ingrijesti de mancare vreodata”. Iata cum, incepand din acea zi, nu m-am mai atins de hrana sau de apa”.

Medicii l-au supus la numeroase teste

Suspectand ca este un escroc, specialistii l-au supus unor teste medicale amanuntite. Timp de trei saptamani, batranul a trecut prin mainile a numerosi medici, care l-au supus la tot felul de controale medicale. A fost internat in Spitalul Sterling din Ahmedabad, India. Tinut sub monitorizare video continua, batranul nu s-a atins de hrana sau de apa pe perioada celor 15 zile de internare. Pentru oricine altcineva, privarea de apa si de hrana timp de 15 zile ar fi insemnat moarte sigura.

Vezi AICI continuarea!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Omul care A TRĂIT 75 de ani fără să MĂNÂNCE ȘI SĂ BEA NIMIC!